2008-10-01

Bildt borde se till helheten

Svenska Dagbladet och Aftonbladet skriver idag att Carl Bildt inte får komma till Ryssland efter hans drastiska fördömande av Ryssland med anledning av kriget i Georgien.

Värre är tystnaden kring vad som skedde 9/11. Nu har 30 miljoner ryssar få ta del av “Zero – An Investigation Into 9/11″ och förstår att den officiella teorin inte håller. Man förstår att husen sannolikt sprängdes. Man förstår att USA och CIA ligger bakom flera dolda operationer som påverkat historien, bl a har man haft ett finger med i spelet i terrorismen som plågade Europa och framförallt Italien. Tystnaden kring 9/11 och andra dolda agendor spär på misstron och ökar spänningen mellan öst och väst. Dags för en ny utredning av 9/11.

Att sedan Ryssland troligen inte heller spelar rent spel är en annan sak. Men även Rice erkänner nu att det inte var Ryssland som började kriget i Georgien. Kanske har Putin rätt när han anklagar USA för att med hjälp av Georgien påverka valet i USA. Å andra sidan vet jag inte riktigt vad jag ska tro om honom.

SvD AB

No comments: