2008-09-11

Husen sprängdes

Efter att ha satt mig in i mängder av information kring 9/11 kan jag bara konstatera att husen med mycket stor sannolikhet sprängdes. Speciellt stark och övertygande är den belönade engelska dokumentären "The Elephant in the Room".

Läs gärna mer om historien först innan du ser den. Ta del av den officiella teorin, se dokumentärer som styrker denna versionen som t ex BBCs serie som gick på SVT för någon dag sedan, sätt dig in i kritiken mot den och alla omständigheter som råder, se sedan filmen och fråga dig "Ljuger dessa personer?".

Några av många referenser:

http://www.aftenbladet.no/krigenmotterror/index.jsp?cat=1430
http://www.nosmokewithoutfire.co.uk/watch.htm
http://www.springerlink.com/content/f67q6272583h86n4/
http://www.youtube.com/watch?v=PWgSaBT9hNU
http://www.eurozine.com/articles/2006-08-28-bredesen-en.html
http://video.google.com/videoplay?docid=-3944047011450313064&ei=4-nISNHmMYyuiAKm-8HRAg&q=911+mysteries
http://www.gpoaccess.gov/911/pdf/fullreport.pdf

SvD SvD DN

3 comments:

Fredrik Rosvall said...

Äntligen männiksor som börjar inse vad som verkligen hände. Varför har vi inte hört talas om dokumentärer som Loose Change, Fabled Enemies och 9/11 Press for Truth förrän nu?
Varför skriver alla media samma intetsägande artiklar om 11 september när det finns miljontals människor över som står bakom teorierna att USA:s ledare åtminstone tillät attackerna och antagligen planerade och genomförde dem också.
Det är inte amerikanska uttråkade 17-åringar som hittar på de här teorierna, utan vetenskapsmän och ögonvittnen, anhöriga till offren och så vidare.
Varför nämns aldrig organisationer som Richard Gages Architects and Engineers for 9/11 Truth? Skulle det inte vara intressant att tusentals akademiker med verifierade fakta ställer sig bakom upprop som kräver nya undersökningar?

Mattias said...

Jepp och man har aldrig varit på månen, fotbollsvm 1958 hände aldrig och aliens byggde pyramiderna.

Pål Bergström said...

@mattias

Du säger ungefär att jorden är platt. Jag gissar på ditt svar att på att du inte satt dig in i frågan utan hänfaller till helt ologiska och irrationella liknelser som rimmar dåligt med verkligheten. Du vet kort och gott inget om 9/11. Vore det inte bättre om du var lite mer insatt först?